POGOSTA VPRAŠANJA

59543213_399641123922458_881773287133151

OBLEKE PO MERI

Lahko za izdelavo obleke prinesem svoje blago?

Seveda, lahko prinesete tudi svoj material. V tem primeru ga skupaj pregledamo, opredelimo namembnost vaše nove obleke in se skupaj odločimo, ali prineseno blago ustreza priložnosti, za katero boste novo obleko potrebovali.

Kakšni so roki za izdelavo obleke po meri - od prvega srečanja do končnega prevzema obleke?

Ves proces priprave in izdelave obleke po meri traja od enega do dveh tednov. Pride pa seveda tudi trenutek, ko obleko potrebujete za nepričakovan dogodek. Tudi takrat vam bomo priskočili na pomoč, saj vam jo lahko v dogovoru z vami izdelamo tudi veliko prej.

Kakšne so cene?

Strošek priprave moške obleke po meri je odvisen predvsem od izbire modela, materiala in dodatkov oziroma naročnikovih želja.

Se je mogoče dogovoriti za obisk na izbrani lokaciji, ob izbranem terminu?

Seveda, najbolje pa bo, da se za termin srečanja dogovorimo vnaprej. Med delovnim časom nas lahko obiščete tudi brez vnaprejšnjega dogovora, vendar tudi takrat velja, da je vaš vnaprejšnji klic dobrodošel, saj se vam le tako lahko kar najbolje posvetimo.

Se je treba vsakič ponovno izmeriti, ko mi enkrat vzamete mere?

Vaše mere in izbiro materiala skrbno hranimo. Če med prvim in morebitnim naslednjim merjenjem ni prišlo do nihanj v vaši telesni teži in je tudi material že izbran, lahko uporabimo arhivirane mere in materiale. Tako lahko svoje naročilo za novo obleko uredite tudi po e-pošti ali preprosto s telefonskim klicem.

istockphoto-1012324244-170667a.jpg

SVILENI IZDELKI

Ali so vsi vaši svileni izdelki iz prave svile?

Da. Vsi izdelki so iz 100 %  debelejše svile mulberry, ki sodi v najvišji razred kakovosti tega naravnega materiala sviloprejke. 

Kje so vaši izdelki narejeni?

Vsi naši izdelki so izdelani v Sloveniji. Titan Fashion ima svojo proizvodnjo v Murski Soboti, kjer vse izdelke zašijemo sami.

Več informacij o nas preberite tukaj: Kdo smo?

Kakšne so prednosti svile?

Svila je udoben in lahek naraven material, ki diha. Naravne lastnosti svile odstranijo vlago iz telesa, s čimer boste lahko vso noč spali trdno in udobno, v ravno pravi temperaturi. Svila je nezmotljiva izbira za vse, ki trpijo za nočnim potenjem ali vročinskimi vali. Odlična je tudi pozimi, še posebej, če se želite zaspati v objemu toplote brez uporabe težkih in debelih odej. Čeprav so svilene pižame tako lahke, je namreč skoraj nemogoče verjeti, da lahko tako učinkovito zadržijo toploto.

Več informacij o svili preberite med novičkami: Zakaj svila & prednosti svile.